امروز :
Skip to main content

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین در دیدار رئیس و اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: خانواده در فرهنگ دینی، اسلامی و ملی ما نقش محوری ایفا می‌کند، هر چه بنیان خانواده محکم‌تر باشد جامعه قوام بیشتری دارد و هر چه بنیان خانواده سست‌تر باشد جامعه دچار مشکلات و آسیب‌های جدی‌تری می‌شود.

آیت‌الله حسین مظفری در دیدار رئیس و اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی و جمعی از بانوان فعال فرهنگی و سیاسی استان ضمن تبریک دهه کرامت اظهار کرد: شأن و جایگاهی که دین مبین اسلام برای بانوان در نظر گرفته، بسیار والاست، زمانی که خدای متعال می‌خواهد در قرآن کریم 2 نمونه از انسان‌های مؤمن را مثال بزند و ما را به الگو گرفتن از آن‌ها دعوت کند، به سراغ حضرت مریم (س) و آسیه (س) می‌رود.

وی ادامه داد: این کار بسیار پرمعناست، اگر این را با نوع نگاهی که در مناطق مختلف کره زمین در آن زمان درباره زنان وجود داشته مقایسه کنیم، اهمیت مسئله بیشتر روشن می‌شود.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: مهم‌تر از این بانوانی هستند که در دامان فرهنگ غنی اسلامی رشد کرده و شخصیت‌های بسیار ارزشمندی که به جامعه انسانی عرضه شده‌اند، از جمله وجود نازنین حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت معصومه (س).

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: سن حضرت زهرا (س) در زمان شهادت 18 سال و سن حضرت معصومه (س) در زمان رحلت 28 سال بوده است، این عزیزان با اینکه سن کمی داشته‌اند، اما از بیشتر مردان زمان خود و زمان‌های دیگر پیشی گرفته و اسوه‌ای برای عالمیان شدند.

وی خاطرنشان کرد: راوی می‌گوید امام جعفر صادق (ع) قبل از تولد امام موسی کاظم (ع) فرمود پاره تنی از من در قم به خاک سپرده خواهد شد که اسم او فاطمه دختر موسی است، سپس فرمودند آنقدر مقام این بانو نزد خدا بالاست که تمام شیعیان من به شفاعت او وارد بهشت خواهند شد.

آیت‌الله مظفری تأکید کرد: ما مراجع بزرگ تقلیدی را در طول ده‌ها و صدها سال گذشته داشته‌ایم، زمانی که شما به قم مشرف می‌شوید، می‌بینید که قبور مطهر این علما مانند ستاره‌ای در کنار وجود درخشان حضرت معصومه (س) است.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: حدود سال ۱۳۷۰ بنده به حرم حضرت معصومه (س) مشرف شده بودم، کنار ضریح مشغول خواندن زیارت‌نامه بودم، شخصی به کنارم آمد و مکرر و به‌صورت غیر طبیعی شروع به بوسیدن ضریح مطهر کرد، بنده این‌طور تصور کردم که پیرمردی پس از سال‌ها از روستای دوری به حرم مشرف شده و از روی دلتنگی مکرر ضریح را می‌بوسد.

وی یادآور شد: پس از چند لحظه که از ضریح فاصله گرفتم و نگاهم به این پیرمرد افتاد، دیدم ایشان آیت‌الله‌العظمی بهجت (ره) هستند، ایشان هر روز به حرم حضرت مشرف می‌شدند، این خیلی برای من عجیب و جالب بود که یک مرجع تقلید و یک عارف واصل این‌طور نسبت به حضرت معصومه (س) ابراز ارادت می‌کند، این علما چشم برزخی داشتند و حقایق را می‌دیدند.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: این‌ها نشان می‌دهد همان‌طور که آیات و روایات فرموده‌اند، ارزش هر انسان نزد خدا بر اساس تقوا و معرفت او تعیین می‌شود جنسیت هیچ تأثیری در این زمینه ندارد، خدای متعال در آیه 13 سوره حجرات می‌فرماید «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ»، یعنی (بى‏گمان گرامى‏ترين شما در نزد خداوند پرهيزگارترين شماست).

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین عنوان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی هم که در زمانه ما دین مبین اسلام را احیا کرده است، یکی از ثمرات و برکاتش این بود که خانم‌ها در دامان نظام اسلامی بسیار رشد کردند و به جایگاه شایسته خود نزدیک و نزدیک‌تر شدند، وجود خانم‌های فرهیخته و دانشمند در عرصه‌های مختلف مناصب اجتماعی و سیاسی نشان‌دهنده این مطلب است، ما خدا را بابت این نعمت‌ها شاکریم.

وی در خصوص اهمیت بحث خانواده بیان کرد: فرهنگ دینی، اسلامی و ملی ما مبتنی بر محوریت خانواده است، خانواده در فرهنگ ما نقش محوری ایفا می‌کند و هر چه بنیان خانواده محکم‌تر باشد جامعه قوام بیشتری دارد و هر چه خانواده سست‌تر باشد جامعه دچار مشکلات و آسیب‌های جدی‌تری می‌شود.

آیت‌الله مظفری خاطرنشان کرد: یکی از آسیب‌های فرهنگ غربی، روابط آزاد، بی‌بند و باری، بی‌عفتی و در نهایت سست کردن بنیان خانواده است، این‌ها تلاش می‌کنند این را به جامعه اسلامی ما تزریق کنند، رواج و گسترش این‌گونه روابط بنیان خانواده‌ها را سست می‌کند، لذا همه ما موظفیم به‌طور جدی از حریم خانواده حراست کنیم.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: یکی از ویژگی‌های دین مبین اسلام این است که خدای متعال که خالق ماست و ما را بیشتر و بهتر از هر کسی می‌شناسد، احکام را متناسب با فطرت و وضعیت جسمی و روحی ما وضع کرده است، این احکام به هم پیوسته هستند، یعنی اگر یک بخشی از آن را در نظر گرفته و یک بخش دیگر را رها کنیم، نتیجه لازم را نخواهد داد.  

وی تصریح کرد: شهید مطهری (ره) در کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران به خوبی و به تفصیل نشان داده است که چقدر اسلام به ایران خدمت کرده و ایرانی‌ها چقدر به اسلام خدمت کرده‌اند، در طول تاریخ شاهد بوده‌ایم هر جا به آموزه‌های اسلامی عمل شده، ما از هر جهت رشد کرده‌ایم، در این جهت هم باید خانواده را در برابر هجوم فرهنگی غربی حراست کنیم و به تعبیر رهبر حکیم انقلابی فقط از این حوزه دفاع نکنیم، بلکه باید نسبت به فرهنگ غربی حالت تهاجمی داشته باشیم و آن‌ها باید پاسخگوی بسیاری از مواضع نادرست خود نسبت به خانواده و حقوق بشر باشند.

وی عنوان کرد: استان قزوین معدن علم و هنر بوده و هست، قزوین پایتخت خوشنویسی ایران نامیده شده است، در طول تاریخ علما، هنرمندان و فرهیختگان زیادی در قزوین می‌زیسته‌اند و اکنون نیز همین‌گونه است.

آیت‌الله مظفری بیان کرد: استان قزوین از نظر آثار باستانی با دارا بودن حدود 1200 اثر باستانی، رتبه نخست را در کشور دارد، قزوین در مسیر عبور و مرور چندین استان به پایتخت است، دشت قزوین نیز یکی از دشت‌های وسیع و حاصلخیز کشاورزی در کشور است، صنایع فراوان و مهمی در استان قزوین وجود دارد، این‌ها ظرفیت‌های انسانی و طبیعی استان ماست که متأسفانه آنچنان که باید و شاید از این ظرفیت‌ها برای کشور استفاده نشده است.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: ما با اینکه از جهت دربافت مالیات جزو 10 استان نخست کشور هستیم، سهم ما از بودجه عمومی تا چند ماه پیش در آخر جدول بود، البته با همت عزیزان و لطف مسئولین، اکنون در این حوزه چند رتبه بالاتر آمده‌ایم، اما هنوز در جایگاه شایسته خود قرار نگرفته‌ایم.

وی تأکید کرد: توجه بیشتر به این ظرفیت‌ها باعث می‌شود که کل کشور و کل مردم ایران از موهبت‌های الهی استان قزوین بهره‌مند شوند و ان‌شاءالله با همت شما عزیزان شاهد رشد روزافزون استان ما و کشور عزیز و نظام مقدسمان باشیم.